Protejați adăposturile animalelor dvs cu o perdea din PVC montate la intrare. Sunt mijlocul cel mai la îndemână și cel mai ieftin de a le proteja împotriva bolilor infecțioase, împotriva contactului cu alte animale bolnave.

perdea din PVC pentru adapost cai
Perdea din benzi de PVC montate la un adăpost pentru caI de Dartech Timișoara

Până în prezent nu există informații că virusul Sars-Cov-2 ar afecta animalele în mod devastator. Este adevărat, au fost câteva cazuri de animale de companie care au luat boala de la stăpânii lor. Însă nu există date despre animalele care să transmită boala la om.

perdea din PVC grajd
O perdea din PVC montată la intrarea într-un grajd protejează animalul de intemperii și realizează o bună izolare termică

Avantajele perdelelor montate la intrarea în adăposturile animalelor:

  • O perdea din PVC vă protejează adăpostul împotriva traficului microbian. Reduce contaminarea din aer cu viruși sau alți agenți patogeni. Oprește muștele și alte insecte la a se deplasa nestingherit, acestea fiind potențiale transmițătoare ale bolilor și infecțiilor. 
  • Menține așadar un anumit nivel de siguranță sanitară, un control igienic mai strict.
  • Sunt termoizolante, astfel că pe timp de iarnă se păstrează mai bine căldura în adăpost, iar vara împiedică arșița de afară să intre, păstrând o temperatură mai ușor suportabilă pentru animale. Așadar, o perdea din PVC va reduce semnificativ facturile cu cheltuielile de energie.
perdea din PVC pentru cusca de caine
Perdeaua din PVC montată la o cuscă de câine. Vă protejează prietenul de intemperii…

Cu materialul de prelată din PVC se pot amenaja și adăposturi ușoare, demontabile și comod de transportat. Puteți avea un adăpost mobil pentru pășunat, saivane, piețe și oboare.